World Makedonski Економија и стопанство
48
Економија и стопанство во Македонија.

Subcategories 14

3D Project
Графичко студио.
Euro Business Center
Деловни услуги - организирање на презентации, промоции, семинари, саеми и изложби.
Tim Point
Oфицијален застапник на Nike, Gilette, L'oreal, Duracell и други реномирани фирми за Македонија.
Vip operator
GSM operator. Informacii za ponudata, pokrienosta, promociite i mobilnite telefoni.
Државен завод за заштита на индустриска сопственост
Информации за патенти, трговски марки, индустриски дизајн.
Мадал Бал Македонија
Големопродажба на алати, конвенционален рачен и електричен алат.
Македонски Пошти
Јавно претпријатие за поштенски сообраќаj
Макпетрол
Дистрибутер на бензин, како и увозник и застапник на Хонда.
МТ Нет
Официјален портал на Македонски Телекомуникации.
Неотел
Официјален сајт на Неотел Интернет провајдер.
Поштенска Банка АД Скопје
Официјален сајт со информации за банката и услуги.
Претприемач
Извор на знаење за малите бизниси.
Симт
Трговија со компјутерска опрема и софтвер.
Скопски саем
Изнајмување на изложбен простор.
Технокооп
Производство на мебел.
ТИР
Меѓународна шпедиција и транспорт д.о.о.
Фидко
Компанија од областа на автоматиката и софтверското инжењерство.
Централен регистар
Повеке информации за едношалтерски систем, дистрибутивниот систем.
Шпица
Системи за автоматска идентификација.

Other languages 86

[Macedonian Map Mozilla]
Last update:
August 8, 2016 at 5:35:07 UTC
Економија и стопанство
Компјутери
Здравје
Дом и фамилија
Медиуми
Рекреација
Референци
Регионално
Наука
Купување
Општество
Спорт
All Languages
Уметност