Conţine pagini în română a cinematografelor, caselor de producţie şi tot ceea e legat de industria filmului.

A nu se adauga siteuri cu caracter comercial.

Paginile ce oferă spre cumpărare materiale sau articole din acest domeniu, este indicat să fie propuse în World/Română/Cumpărături/Divertisment , iar cele ce comercializează World/Română/Afaceri/Artă_şi_divertisment

categorii 2

All about Romanian Cinema
Revistă online editată de Uniunea Cineaștilor din România. Conține ştiri, cronici de film, interviuri, reportaje care ilustrează viaţa cinematografului românesc, precum și o bază de date cu filmele românești și cineaștii din România.
Blog de Cinema
Recenzii de filme de la cei mai importanți critici și bloggeri de film din întreaga lume. Noi îți spunem care filme merită banii tăi și care nu.
Blogul cu Filme
Un blog personal de film.
Blogul cu Filme
Un blog despre filme.
CineAmator
Blog scris într-un stil subiectiv cu recenzii și știri din lumea filmului.
Cinema.ro
Oferă programul cinematografelor naţionale, lista noutăţilor apărute pe DVD sau VHS, un forum de discuţii online şi o arhivă cu date despre filme, actori şi regizori.
Cinemagia
Recenzii despre filmele care rulează la cinematografele din România, programul tuturor cinematografelor din tara, program tuturor posturilor TV din Romania.
CinemaRx
Prezintă recenzii cinematografice, evenimente, programe TV şi alte informaţii utile.
Doar review-uri, fara spoilere
Mi se pare un site curat, ofera review-uri pertinente si este updatat constant.
DocuArt
Un site care oferă documentare şi interviuri realizate de studenţi, profesionisţi, amatori, freelenceri, şi case de producţie.
FilmeBune
Blog de recenzii de filme despre filmele "de ieri, de azi si de maine".
FilmeTari
Site cu recenzii de filme scrise într-o notă personală şi subiectivă. Conţine peste 500 de review-uri la cele mai noi filme apărute, dar şi la filmele mai vechi.
Filmoteca
Oferă ştiri din lumea filmului, cronica ultimelor premiere cinematografice, recomandări TV, programul cinematografelor din ţară şi o comunitate web.
Filmreporter
O publicaţie online cu interviuri, reportaje, analize, ştiri, cronici, toate legate de cinematografie.
FilmSi
FilmSi.ro este website-ul unde afli programul cinematografelor si ce filme s-au lansat pe DVD si blu-ray, afli ce filme pot fi vazute Online sau programul TV.
Filmsinopsis
Blog de cultura cinematografica. Locul unde gasesti cele mai multe recenzii
Filmul de azi
Descrieri, pareri si recenzii noi despre filme, adaugate in fiecare zi. Pareri despre seriale si stiri din lumea cinematografiei.
Legături Bolnăvicioase
Prezintă un jurnal online al unora dintre actorii ce au un rol în acest film. Cuprinde galerii de imagini, articole şi comentarii.
Movies as Mentors
Blog cu recenzii pentru filmele ce pot fi folosite ca si mentori de catre public.
PORT
Oferă informaţii despre programul cinematografelor din diverse judeţe ale ţării, o listă cu premiere şi avanpremiere precum şi un clasament cu cele mai populare filme.
Postmodern.ro
Site cultural si de distractie, care recomanda cele mai bune filme, festivaluri de filme, concerte, spectacole de teatru, expozitii si carti, fie ca sunt mainstream sau experimentale.
ProCinema
Review-uri de filme de calitate, articole lungi si la obiect.
Program24
Ghid complet pentru posturile TV, cinematografele şi teatrele din România. Oferă multiple facilităţi de grupare şi afisare.
Simon Baker Me(a)nt A list
Un blog ce ofera informatii detaliate despre serialul The Mentalist, personajele Patrick Jane, Teresa Lisbon si Red John, actorul Simon Baker, filmele acestuia si viata lui personala.
Uniunea Cineaştilor din România
Instituţie bucureşteană fondată în 1963 din iniţiativa unor personalităţi precum: Victor Iliu, Ion Popescu Gopo, Mihnea Gheorghiu, Liviu Ciulei. Site-ul detaliază istoricul activităţilor şi structura organizatorică, cu informaţii referitoare la atelierele de creaţie, evenimentele recente şi adresele de contact.

Această categorie în alte limbi: 44

[Cinema_Mozilla]
Editorul categoriei
saramon
Ultima actualizare:
martie 3, 2017 at 6:45:03 UTC
Artă
Afaceri
Computere
Jocuri
Sănătate
Acasă
Mass-media
Recreaţie
Referinţă
Regional
Ştiinţă
Cumpărături online
Societate
Sport
All Languages