categories 3

Museu Agbar
Museu de la Fundació Agbar a Cornellà de Llobregat que pretén difondre valors associats a la cultura de l'aigua. Exposicions temporals i permanents, activitats i instal·lacions.
Museu Arqueològic i Paleontològic de Moià
El museu arqueològic està organitzat en diferents espais temàtics, que a partir de les restes trobades a les coves del Toll, permeten estudiar la prehistòria al Moianès.
Museu Comarcal de l'Horta Sud
Centre que conserva, divulga, investiga i exposa el patrimoni cultural de la comarca, dinamitza social i culturalment el seu territori, en base a aquells elements que històricament han definit la personalitat de l'Horta Sud i constitueixen els seus senyals d'identitat.
Museu Comarcal de l'Urgell
Ubicat al casal urbà de cal Perelló. Col·leccions, exposicions, notícies, publicacions i visita virtual.
Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Informació del museu, publicacions electròniques i vídeos. Programa d'exposicions itinerants, arxius i tallers.
Museu d'Història de la Joguina
A Sant Feliu de Guíxols. Situació, la col·lecció, les instal·lacions, la botiga, horaris i fotografies.
Museu de la Farmàcia Catalana
Creat el 1957 pel Dr. Jesús Isamat Vila (Olot, 1895-Barcelona, 1981), ubicat en la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona en el Campus de Pedralbes. Col·leccions, història del museu, exposicions temporals, contacte i enllaços.
Museu de la Mediterrània a Torroella de Montgrí
Agenda, exposicions temporals, propostes didàctiques, visites i itineraris comentats.
Museu de la Música
A Barcelona. Per a conèixer la diversitat de la música a través dels seus instruments. Instruments musicals històrics i ètnics. Col·lecció d'instruments europeus dels segles XVI i XX, amb fons excepcionals com la col·lecció històrica de guitarres. Arxiu biogràfic-musical de compositors catalans, entre altres Albéniz i Granados.
Museu de la neu
Mostra a través de sis panels il·lustratius la història del comerç de la neu i el seu component arquitectònic: els depòsits de neu. Situat al municipi de Bocairent (La Vall d'Albaida, València).
Museu de la pesca
Situat a Palamós (Baix Empordà). Informació tot el que fa referència al món de la pesca, tant el passat i la tradició com els reptes d futur.
Museu de Sant Boi de Llobregat
Museu i Arxiu Històric Municipal, situat a Can Torrents i les Termes Romanes, que té com a objectiu fonamental, recuperar conservar, estudiar i dinamitzar el patrimoni cultural i la memòria històrica de la població. Serveis didàctics, biblioteques, agenda, botiga i enllaços.
Museu del Joguet de Catalunya
Inaugurat el 1982, a Figueres. Conté més de 4.000 peces. Horaris i dates d'obertura i recorreguts interactius amb joguines de la col·lecció.
Museu del Suro
De Palafrugell. Exposició permanent, activitats, el món del suro, activitats pedagògiques, centre de documentació i enllaços.
Museu Diocesà de Tarragona
Situació, entrada, horaris, accessos, història, obres d'art, serveis, exposicions, publicacions i activitats.
Museu Escolar Agrícola de Pusol
Orígens, Amb seu a Elx. Orígens, seccions, col·laboradors i accés ala revista «El Setiet».
Museu Marítim de Barcelona
Situat a les Drassanes de Barcelona. Dades generals, publicacions, història i col·leccions. Apartats especials sobre activitats, recerca i altres serveis.
Museu Molí Paperer de Capellades
Museu del paper de Capellades on encara s'hi elabora paper fet a mà. Compta amb unes importants col·leccions de maquinària, utillatge, papers i documents que daten del segle XIII al XX. El museu desenvolupa una important activitat cultural de dinamització del paper en tots els seu àmbits. Activitats, agenda, botiga i centre de documentació.
El museu més gran de Catalunya
Accés als museus locals de Catalunya. Visita virtual, agenda trimestral, cercador i classificació per municipis.
Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT)
Centre important per a la recuperació, conservació, investigació i difusió del patrimoni procedent de la ciutat romana de Tàrraco i de la seva àrea d'influència.
Museu Valencià del Joguet d'Ibi
Origen del museu, indústria del joguet de llanda a Ibi i visita virtual.
Museu Valencià del Paper
Presentació, activitats, col·leccions, publicacions, l'associació i situació d'aquest museu situat a Banyeres de Mariola (l'Alcoià).

Aquesta categoria en altres idiomes: 38

[Genie_Mozilla]
Darrera actualització:
Maig 22, 2016 at 3:35:07 UTC
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure