Nederlandstalige websites met informatie over Tanzania.

subcategorieën 1

Consulaat van Tanzania in Nederland
Website voor de verstrekking van visa aan hen die naar Tanzania reizen, de uitgifte en verlenging van reisdocumenten, de behartiging van de economische en zakelijke belangen van Tanzania, de bevordering van sociale en culturele contacten tussen Tanzania en Nederland en de verlening van consulaire steun aan personen met de Tanzaniaanse nationaliteit in Nederland.
Jamani
Informele Nederlandse non-profit organisatie ontwikkelt en ondersteunt initiatieven op het gebied van onderwijs en kleinschalig ondernemerschap in Tanzania.
JMT African Heart Expeditions Ltd
Reisorganisator met een aanbod aan safari's en trekkings. Bevat routebeschrijvingen, verslagen, tips en berichten van mogelijke medereizigers. Ook Zanzibar.
Landenweb Tanzania
Website met uitgebreide beschrijving van geografie, klimaat, planten en dieren in Tanzania.
Prive Safari
Organisator van individuele tent- en wandelsafaris en Kilimanjaro beklimmingen in Tanzania en het zuiden van Kenia. Informatie over Nationale parken, wildleven en Maasai.
SINTAN Stichting Support & Informatie Netwerk Tanzania Nederland
Website gemaakt door mensen voor mensen die allen iets met Tanzania hebben. Hij is bedoeld om ondersteuning te bieden aan alle mensen en organisaties die activiteiten ontplooien met betrekking tot Tanzania.

Andere talen 14

[Atlas Mozilla]
Laatste wijziging:
27 juli, 2015 op 14:33:21 UTC
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag