In Partnership with AOL Search

DMOZ

Enllaços erronis (Robozilla)

Robozilla és un robot intern (webcrawler) que periòdicament revisa el directori a la recerca d'enllaços trencats i obsolets. Robozilla afegeix una nota codificada quan detecta que una pàgina ha canviat d'adreça o ha esdevingut inaccessible. Els codis d'error de Robozilla són xifres positives majors que 100 o xifres negatives. les xifres positives representen errors en el protocol HTTP: o sigui, que Robozilla ha pogut trobar el servidor, però no pas el document. Les xifres negatives indiquen que Robozilla no ha pogut connectar amb el servidor.

Correcció dels error

Per corregir un error, el primer que cal fer és clicar en l'enllaç per tenir la seguretat que el lloc ha deixat de funcionar.

Mentre determines si el lloc és recuperable o no, pots moure l'enllaç a pendents de la categoria o als teus Bookmarks. Una altra bona opció és moure aquests llocs a la categoria Test: World_Test: World: Català: Vermells, on els editors de la categoria provaran de trobar-li l'URL correcte. Si se'n surten, tornaran a moure l lloc cap a la categoria d'origen. Per a més informació, consulta el document (en anglès) ¿Què he de fer amb els errors de Robozilla?