In Partnership with AOL Search

DMOZ

Usuaris de les dades de DMOZ

Diversos llocs web, motors de recerca i directoris fan servir les dades de DMOZ. Aquí en pots trobar una llista. DMOZ no controla quan aquests llocs actualitzen les seves dades. La llicència de DMOZ conté dades addicionals.

Informació sobre el copyright

Per tal que AOL pugui prendre les accions legals apropiades en el cas de violacions per part de terceres parts, i tenint amb compte l'oportunitat que se t'ofereix de participar en DMOZ, acceptes cedir a AOL el copyright de qualsevol material (ja siguin descripcions d'enllaços, correus electrònics, comunicats, organització del directori i altres materials) que hagis creat o tramès a DMOZ o que crearàs i trametràs a DMOZ en el futur. Tanmateix, AOL et dóna llicència no exclusiva i sense drets d'autor per fer servir qualsevol material que hagis creat i presentat a DMOZ. En tot moment garanteixes que tens els drets necessaris per autoritzar la distribució i redistribució de qualsevol material que hagis presentat o presentaràs per ser inclòs a DMOZ. Respondràs davant qualsevol informació que demani AOL en relació amb qualsevol demanda perquè el material que has presentat infringeix els drets d'alguna tercera part.


Res d'aquesta guia serveix per a cap reclamació legal contra DMOZ o AOL o qualsevol dels seus afiliats, treballadors, executius o directors. A canvi de l'oportunitat que se t'ofereix de servir com a editor voluntari, desestimes qualsevol reclamació relacionada, apareguda o que pugui aparèixer a causa del teu estat o de les teves activitats com editor.

Nosaltres exercim una àmplia discreció editorial al determinar el contingut i l'estructura del directori. Podem refusar, esborrar o editar qualsevol tramesa de manera discrecional. Podem canviar aquesta guia i qualsevol altra pauta de DMOZ en qualsevol moment, amb o sense avís previ.